Dato Søndag d. 7. november 2021, kl. 10:30
Sted Føns Kirke, Fønsvej 4A, 5580 Nørre Aaby
Vita Andreasen
Allehelgensdag

Det betyder utroligt meget at ’blive spurgt til’, også mange måneder efter at døden kom på besøg hos os. At være i sorg er som at vandre i ’et tågelandskab’ i lang tid.  Sorg tager tid, og det hjælper at dele sorgen med andre.

Allehelgens søndag som altid ligger første søndag i november er derfor en meget betydningsfuld dag. Salmerne handler om kærligheden, der er evig. Og vi gør noget ekstra ud af musikken. I år er det Anne Marie Høst på harpe, der spiller sammen med Eva Møller Knudsen. Prædikant er Vita Andreasen.

Denne søndag giver vi plads til de mange tanker, som følger med det at miste uanset om tabet er nyt eller flere år gammelt. Og vi inviterer til at dele med hinanden. Navnene på dem vi har mistet i de 4 sogne det sidste år vil blive læst op. Afsæt allerede nu datoen og invitér dine kære med i kirke denne dag, så I sammen kan være i det svære. I fællesskabet skabes plads til den enkelte.

Søndag den 7. november i Føns kirke kl. 10.30