Dato Søndag d. 3. oktober 2021, Kl. 10:30 til kl. 11:30
Sted Husby kirke, Storegade 4, 5592 Ejby
JazzGudstjeneste

Jazzgudstjenesterne i De 4 Kirker er kommet for at blive, og er en oplagt mulighed for at opleve en gudstjeneste i lidt friere rammer fyldt med nutidig og vedkommende musik når lokale musikanter spiller og akkompagnerer til gamle og nye salmer i en nordisk folkjazzet tone. I foråret havde vi besøg af vores fantastisk dygtige trompetist og sanger Martin Knudsen, som også denne søndage vil berige os med sin store musiske kunnen på trompet, og mon ikke han igen giver den som jazzsanger i en duet sammen med Margrethe Ingemann. Flere kneb i hvert fald en tåre, da stemmerne sidst smeltede sammen i skøn sanselig svensk jazz. Mød Ask Nørholm på Kontrabas, Margrethe Ingemann på sang, Jesper Gade på Klaver og Martin Knudsen på trompet og sang. Vita Andreasen er prædikant!

søndag den 3. oktober i Husby Kirke kl. 10.30

Vi har 3 årlige JazzGudstjenester. Den næste er JuleJazz 2. juledag kl. 10.30 i en af de 4 kirker.

Margrethe Ingemann