Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Lidt af far - om Alzeheimers

APR
25

Lidt af far - om Alzeheimers


Dato Tirsdag d. 25. april 2023, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted Husby Forsamlingshus, Skræppedalsvej 6, 5592 Ejby
Pris
Gratis
Lidt af far - om Alzeheimers

’Lidt af far’ er Jan Lindhardts yngste søn Frederiks fortælling om livet sammen med sin syge far. I bogen fra 2017 med samme titel fortæller Frederik om sorgen, frustrationerne og håbløsheden. Men også om minderne om den raske far, humoren, nærheden og kærligheden.

Jan Lindhardt fik konstateret alzheimer foråret 2012, og denne diagnose medførte store forandringer i hele familien. Jan havde som biskop levet et meget aktivt og udadvendt liv i berøring med mange mennesker og ofte tæt på livets store spørgsmål. Sygdommen betød efter en tid, at familien måtte flytte ham på plejecenter i Odense, kort efter at hans kone Tine Lindhardt – Frederiks og Lars Gustavs mor lige var blevet biskop over Fyens stift.

I min studieår var Jan Lindhardt lektor/ lærer på teologi på Århus Universitet, vi holdt meget af ham, og vi værdsatte hans skarpe hjerne, de spidsvinklede udtalelser og den herlige humor, det var et stort chok for os alle, at Jan’s fantastiske hjerne kunne ’smuldre’.  Rigtigt mange familier kender til alzheimer og demens, denne aften kan vi sammen blive klogere på, hvordan vi finder sprog, viden og fællesskaber, hvor vi værner om den syge, og samtidigt finder kræfter til selv at kunne være i de store forandringer og dette at mærke at den fortrolige nærhed langsomt opløser sig. Hvordan bevares kærligheden til hinanden? Der venter os en stor aften sammen med Frederik Lindhardt. 


Tilmeld dig her så vi kan have kaffe/the og kage til jer alle.