Dato Torsdag d. 21. juli 2022, kl. 20:30
Sted Føns Kirke, Fønsvej 4A, 5580 Nørre Aaby

Guitarmatiné ved Jørgen Bjørslev

Guitaristen Jørgen Bjørslev har en lang international koncertkarriere bag sig, som både solist og kammermusiker rundt i Europa, hvor han også giver mesterkurser på konservatorier og festivaler. Radio, TV og flere indspilninger, bl.a. tre soloplader. Han har også taget barokguitaren op, og optræder jævnligt både solistisk og i ensemble-sammenhæng i ind-og udland.

Jørgen er docent ved Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg og Odense, hvor han også var prorektor 1985-1991. Han er også leder af den første danske guitarfestival, Sønderho Guitarfestival 1986-2015 og optræder desuden som guitarist og sanger indenfor jazz, blues og folkemusik.

Aftenens koncert i Føns kirke byder bl.a. på barokmusik af Johann Sebastian Bach og spanske toner af Joaquin Turina.

Torsdag d. 21. juli kl. 20.30 i Føns Kirke

Gratis entré!